5 mnd

 • Skrevet: 18.06.2017
 • Klokken: 19:22
 • Kategori: Selvskading

Jeg føler meg litt usikker på hvordan jeg skal begynne å skrive innlegget pga jeg hater meg selv pga det jeg har gjort i mot meg selv, men samtidig er jeg glad fordi det jeg gjør hjelper meg i noen minutter.

Jeg kunne vært 5 mnd skadefri i dag, men jeg er ikke det fordi jeg kuttet meg noen dager etter jeg hadde vært 3 mnd skadefri og jeg har kuttet meg mange ganger etter det, er livredd for å skuffe personer, men det å bli 100% skadefri er en jævlig vanskelig kamp føler jeg, prøver å finne grunner til at jeg ikke skal kutte meg og distrahere meg selv, men det er ikke lett når skadetrangen er så jævlig nesten hver eneste dag.

3 mnd

 • Skrevet: 18.04.2017
 • Klokken: 10:34
 • Kategori: Selvskading

I dag er jeg 3 mnd skadefri, aldri vært så lenge skadefri og føler det er litt rart. Jeg har aldri skrivet det, har bare skrivet 1 mnd, 2mnd og 3 mnd på facebook, men nå skriver jeg det her på min blogg at jeg er 3 mnd skadefri. Jeg er glad fordi jeg har kommet så langt, men jeg kjemper fortsatt hver eneste dag for å være skadefri fordi det er ikke lett når skadetrangen er så jævlig, men positivt er at jeg er 3 mnd skadefri. 

Jeg tenkte helt seriøst at jeg kom aldri til å komme så lang, kunne si og skrive at jeg er 3 mnd skadefri, det er utrolig stort for meg og betyr mye for meg, men samtidig er det litt skummelt, men jeg gir ikke opp min kamp i mot selvskading. Kanskje jeg er 100% skadefri? jeg tørr ikke å si eller skrive så mye om det pga jeg vet at jeg kan sprekke og det er en del av min kamp for at jeg skal bli 100% skadefri. Det tar kanskje flere enn 3 mnd, kanskje flere år før jeg kan si og skrive at jeg er 100% skadefri. Gleder meg til den dagen, men jeg prøver å ikke tenke så mye om det akkurat nå pga jeg kjemper fortsatt denne kampen i mot selvskading som ikke er over enda, men en dag er den over.

Gammelt bilde av meg og hunden som betyr alt for meg, hunden jeg gikk på tur med, badet, koste med, sov med og fikk mange minner i lag med når jeg bodde i fosterfamilien på Vigra, det er ikke lenge til det er 1 år siden jeg flyttet i fra den forsterfamilien. Det er litt trist, savner hunden og hun som var fostermoren min, men det positive er at jeg bor alene og har min helt egen leilighet.

Ting jeg skulle ønske du forstår om selvskading

 • Skrevet: 17.04.2017
 • Klokken: 21:44
 • Kategori: Selvskading

Du kan ikke bedømme om en person sliter mye eller lite ut i fra hvor mange arr h*n har på kroppen.

Selvskading er som regel et symptom på et bakenforliggende problem.

Selvskading etterlater ikke nødvendigvis arr.

Ha litt mer kunnskap om selvskading før du kommer med stygge kommentarer eller spørsmål.

Ikke gi oss trusler.

Ikke si: Du gjør dette for å føle skyld. 

Vær mer støttende.

Vær forsiktig med hvilke spørsmål du stiller h*n som er avhengig av selvskading.

Vi er ikke oppmerksomhet syk, vi har det vanskelig og vondt osv.

SELVSKADING

 • Skrevet: 17.04.2017
 • Klokken: 21:18
 • Kategori: Selvskading

Jeg har vært avhengig av selvskading siden 2011, i starten var det små kutt og jeg sa at jeg fikk det i fra katten, men det var ikke sant. Jeg skjulte kuttene og arrene mine i veldig mange år før jeg sa det til noen, husker ikke hvem eller hvordan h*n reagerte når jeg sa: Jeg er avhengig av selvskading, det er mange år siden så er kanskje derfor jeg ikke husker det. Et spørsmål jeg er lei av å få er: Hva har skjedd med armene dine? Føler jeg blir trist og sur når noen stiller spørsmål om armene mine. 

Hvorfor kutter jeg meg selv? Det er for å få litt fred i fra problemene, tankene og følelsene mine, men det er bare noen få sekunder, kanskje noen få minutter om jeg er heldig. Nå er jeg så avhengig av selvskading at jeg føler meg naken uten mange kutt og mister meg selv litt når arrene mine forsvinner mer og mer for hver dag jeg er skadefri. Noen av kuttene mine hadde vært fint om det hadde vært sydd, men jeg har aldri reist til legevakten pga selvskading pga jeg kutter meg bare når jeg er alene, når jeg har det så jævlig vondt og føler jeg trenger litt fri i fra alt. Det er nok ikke siste gangen jeg kutter meg, men jeg gjør alt for å holde meg skadefri alt i fra å skrive her, ta bilder, høre på musikk, skrive til venner og sjå filmer eller serier osv.

Jeg har vært skadefri x antall mnd og dager, det er helt for jævlig fordi jeg har aldri vært så lenge skadefri, men jeg tenker: Jeg må begynne en plass, kjempe for å bli 100% skadefri, en dag blir jeg det, men det tar lang tid og håper den dagen kommer en dag at jeg kan si og skrive: Jeg er 100% skadefri.

Battle scars.

Love life og semikolon tattoo

 • Skrevet: 17.04.2017
 • Klokken: 13:38
 • Kategori: Selvskading

Første tatoveringen min er skrift tatoveringen: love life, tok den i Bergen i 2014 når jeg gikk på fana folkehøgskolen. Chris Rene har samme tatovering, men jeg har ikke min på samme plass som han og har ikke samme skrift som han har, men han er mitt forbilde. HER er link til en video i fra når han var på the x factor Min andre tatovering er et hjerte og semikolon, tok den i Ålesund 7.April.2017. Det er ikke mine siste tatovering, vil ha mer, større og med farge. Vil ha tatovering over arrene på kroppen min, må bare tenke over hva jeg vil ha tatovering av og fordi det blir på kroppen min til jeg dør pga nei jeg kommer aldri til å angre på mine tatoveringen. 


Har du tatovering? Vil du ha tatovering? 

Jegmotverden

Bloggdesign


Annonser

Her kan du enkelt legge inn annonser/reklamer fra sponsorer o.l.
hits