13 Reasons why

 • Skrevet: 30.04.2017
 • Klokken: 18:28
 • Kategori: Blogg

Jeg skal skrive min mening om en serie jeg er akkurat ferdig med, det er ikke så lenge siden den serien kom ut på netflix, er sikkert mange som har hørt om den, kanskje noen har allerede sett den og kanskje noen vurderer å sjå den. Er det en bra serie? Ja det er det, men det er en veldig sterk, kan være triggende eller sårende for noen. Tenk deg litt om før du begynner å ser på serien, i serien er det video klipp som er veldig detaljert og dem som laget serien skulle jeg ønske gjorde det på en annen måte.


Har du vurdert å sjå serien? Har du sett den?

500px

 • Skrevet: 29.04.2017
 • Klokken: 11:38
 • Kategori: Foto

HER er min foto side jeg har på 500px.


Har du 500px?

 

Nytt design

 • Skrevet: 28.04.2017
 • Klokken: 23:37
 • Kategori: Blogg

Jeg har fått meg nytt design og HER er link til det designet jeg har på min blogg nå.


// Bildene er tatt i fra HER.
Hva synes du om min blogg? hva synes du om nytt design på min blogg?

SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg vil ha mer spørsmål som jeg kan svare på sånn at svar på spørsmålsrunden ikke blir veldig kort.


Har du noen spørsmål til meg? 

Hvorfor jeg blogger på blogg.no?

 • Skrevet: 25.04.2017
 • Klokken: 14:41
 • Kategori: Blogg

Dag 6, hvorfor jeg blogger på blogg.no?

Jeg begynte med blogg.no når jeg var 15 / 16 år, har laget alt for mange blogger og byttet alt for mange ganger, men slutten av dagen så har jeg alltid vært mest glad i blogg.no. I stargen hadde jeg blogg fordi jeg ville dele bilder jeg tar med kameraet mitt, begynte med ukens blogg, anbefaling av blogger, inspirasjon bilder i fra forskjellige nett sider og skrive om min hverdag.

Jeg begynte til slutt å skrive om mine problemer, skrive min historie om barnevernet når jeg vart henta av politi og barnevernet. Følte meg bedre når jeg fikk delt mine problemer, tanker, følelser og meninger en plass hvor andre kanskje har opplevd eller opplever det samme. Jeg synes spesielt psykisk helse er veldig viktig og det har mange forskjellige viktige tema inni psykisk helse tema. Jeg skriver her fordi jeg liker hvordan blogg.no ser ut, hvordan jeg kan endre designet mitt, header, følge andre, få følgere, være ærlig mine problemer, tanker, følelser og meninger om forskjellige tema. Blogg.no har blitt mye bedre nå enn hvordan blogg.no var når jeg laget mitt første blogg her på blogg.no, jeg liker å skrive og det hjelper meg mye så kanskje jeg hjelper noen andre på en eller annen måte.


// Bildet tatt i fra google. 
Hvorfor blogger du på blogg.no?

Endless - glasskår

 • Skrevet: 24.04.2017
 • Klokken: 15:43
 • Kategori: Video
Her er nyeste sangen tiil Endless.
 
Har du hørt noen av sangene han har laget? Hva synes du om sangen

Ting som irriterer meg 3

Personer som tror dem er mye bedre enn alle andre.

Personer som aldri tar kontakt med meg først, jeg må alltid være den som tar kontakt først.

Når mobilen min finner ut av den skal starte seg selv på nytt totalt random.

Når blogg.no har klikket og ikke funker før det har gått noen timer eller det har gått en dag.

Reklame om og om igjen, akkurat samme reklame.

Kino reklame som er jævlig lang.


Hva irriterer deg?

Hva gjør jeg for å hjelpe meg selv?

 • Skrevet: 23.04.2017
 • Klokken: 13:05
 • Kategori: Tankekaos

Fikk en veldig lang kommentar HER på depresjon innlegget mitt, HER er innlegget mitt om hvorfor jeg skriver så mye innlegg her på min blogg og nå tenkte jeg skal skrive litt om hva jeg gjør for å hjelpe meg selv.

Jeg hører på veldig mye forskjellig musikk, Det å høre på musikk hjelper meg og musikk beskriver mye som jeg ikke finner ord på. HER, HER, HER og HER er noen sanger jeg hører på ofte når  jeg har det vondt. Det er kanskje ikke positiv sanger med positiv tekst, men det er tekst i sangen som betyr mye for meg fordi teksten beskriver mye for meg.

Det å ta bilder med mitt kjære kamera Nikon d750 hjelper meg mye, men det er ikke så lett å komme meg ut av leiligheten min, men jeg prøver selv om jeg har mistet litt inspirasjonen til fotografi, inspirasjonen har vært mye av og på. Liker best å ta bilder av hund / hunder, men tar egentlig bilder av alt som jeg tenker at bli et bra bilde. Det å gå på tur med en hund hjelper meg mye, holde på med hund, være rundt hund, men uheldigvis kan jeg ikke ha min egen hund fordi det er ikke tiltatt med dyr her i min leilighet. Jeg kan passe hund og andre dyr, men det er ikke det samme som å ha en hund 24/7 her i min leilighet.

Ser ofte på filmer og serier, ta en dusj, prøve å gå ut til butikken eller bare gå litt ute. Jeg prøver å gjøre alt mulig for å distrahere meg selv, spesielt når jeg har jævlig skadetrangen, eller føler meg ensom og deprimert osv. Hver eneste dag kjemper jeg i mot meg selv, prøver å kjempe i mot tankene og følelsene mine. Kjempe i mot skadetrangen, angsten min og depresjonen min.

Finne på noe i lag med mine venner hjelper meg mye, minus er at 99% av mine venner bor flere timer unna meg med bil, men bruker ofte å skrive til mine venner på facebook, blogg, instagram, skype og meldinger på mobil. Håper en dag jeg kan få møte mine venner, det er mange av mine venner jeg ikke har møtt enda fordi dem for flere timer unna meg med bil, angsten og penger stopper meg så vil jeg ikke reise alene.


Hva gjør du for å hjelpe deg selv?

En valp dalmatiner

 • Skrevet: 22.04.2017
 • Klokken: 20:11
 • Kategori: Foto

Her er en dalmatiner valp som jeg tok bilder av for noen år siden når noen hadde fått et kull med dalmatiner valper.

Skyldfølelse?

 • Skrevet: 22.04.2017
 • Klokken: 14:00
 • Kategori: Tankekaos

Mange får skyldfølelse når vi sier vi sliter psykisk, skader kroppen vår på en eller annen måte, har selvmordstanker, prøver å gjennomføre selvmord og noen ganger er det noen av oss som klarer det. Personer rundt oss får skyldfølelse pga dem vil hjelpe oss, støtte oss og personer rundt oss fikk kanskje aldri vite før det var for seint at vi hadde det vanskelig. Du har ingen grunn til å ha skyldfølelse, det er ikke din feil at vi har problemer, jeg føler det er mer helsesystemet som skal ha skyldfølelse og skjerpe seg i noen situasjoner hvor vi ikke får hjelp eller får nok hjelp uansett hvor mye vi kjemper for at vi skal få det. 

Ja vi er ikke alltid flink til å si i fra om ting når vi har det vanskelig, vi er redd for at du skal tenke at vi bare er ute etter feil oppmerksomhet eller du tenker og mener at problemene vi har ikke er ekte. Det er bare noe vi finner på eller at det er noe som går over etter noen dager og at det er bare en normal periode vi går igjennom. Nei det er ikke sant, men ja vi er ute etter oppmerksomhet, men vi vil ha rett oppmerksomhet. 

Personer rundt oss har ikke gjort noe galt, kanskje noen har det, men det vil ikke si at alle har gjort det og om det er personer som vet med seg selv at dem har faktisk gjort noe i mot oss på en eller annen måte, voldtekt eller noe annet så forstår jeg at personer rundt oss har skyldfølelse, men om du ikke har gjort noe vondt i mot oss så trenger du ikke å ha skyldfølelse 

Her kan du få hjelp til å snakke om dine problemer eller hvordan du har det om du har noen i livet ditt som har psykisk eller fysisk problemer. Det er mange andre du kan ta kontakt med om du trenger noen å snakke med, jeg har bare skrivet noen jeg kom på nå. Du kan søke på nette og finne mye info om forskjellige problemer og hva du kan gjøre for å hjelpe noen eller få hjelp,

Helsesøster.

Fastlegen.

Psykiatrisk sykepleier / psykisk helsearbeider.

Gult er kult

 • Skrevet: 21.04.2017
 • Klokken: 22:25
 • Kategori: Foto

Farger eller ikke farger?

 • Skrevet: 21.04.2017
 • Klokken: 22:11
 • Kategori: Foto


Farger eller ikke farger?
 

Jeg vil ha min egen hund

 • Skrevet: 21.04.2017
 • Klokken: 18:15
 • Kategori: Tankekaos

Jeg vil ha min egen hund en dag, savner å ha en hund jeg kan gå på tur i lag med. En hund jeg kan lære forskjellige triks, en hund som alltid er der for meg, en hund som jeg kan snakke til uten at det kommer videre til noen andre. Jeg kommer meg mye mer ut om jeg har en hund, har en hund å ta bilder av og en hund jeg kan få mange fine minner i lag med. 

Det som er trist er at jeg ikke kan få lov til å ha dyr her i leiligheten min, ja det er en kommunal leilighet, men forstår ikke hvorfor jeg ikke kan ha dyr her. Jeg klarer å ta vare på dyr, gi det dem trenger og dyr gir meg glede i livet mitt.

Gode grunner til å ha hund.

En hund får deg til å le og smile..

En hund styrker helsen.

En hund gjør deg mer sosial.

En hund øker livsgleden.

En hund motvirker depresjon og psykisk helse.

Reduserer stress.

Hunden elsker deg.

Du føler deg trygg.

selvmordstanker

 • Skrevet: 21.04.2017
 • Klokken: 17:19
 • Kategori: Tankekaos

Du leser min blogg på eget ansvar, skal skrive et innlegg nå som er ikke så positivt, men det er ærlighet og jeg må bare få det ut av hodet mitt.

Jeg har selvmordstanker, men jeg kommer aldri til å gjennomføre og det er fordi angsten min stopper meg. Det er jævlig irriterende at jeg har så sterke selvmordstanker når jeg ikke kommer til å gjøre noe, kanskje jeg har det fordi jeg er over 3 mnd skadefri fordi jeg har aldri vært så lenge skadefri. Hvorfor puster jeg? Hvor er jeg om 1 år? Hva er meningen med livet mitt? Hvorfor skal jeg kjempe? Jeg er så utrolig sliten av denne kampen. 

Det er uheldigvis mange som har selvmordstanker, noen prøver å ta selvmord, noen gjennomfører selvmord og noen har bare selvmordstanker, men dem gjør ingenting. Selvmordstanker og selvmord er to ting vi må snakke mer om fordi det er viktig, viktig å få det fram til helsesystemet hvordan vi som sliter føler, tenker og mener om det vi sliter med. Vi alle sliter på forskjellige måter, noen sliter mer enn andre, men det er ingen konkurranse om å være mest syk. Det er en konkurranse for å få den hjelpen vi trenger som vi føler hjelper oss. Ja jeg skriver at det er en konkurranse fordi det er ikke så lett å få hjelp med det helsesystemet vi har her i Norge, ja noen plasser er det bra eller ok, men andre plasser får ingen hjelp pga helsesystemet er ikke bra nok fordi dem mener kanskje vi ikke er syk nok eller noe annet.

!! DET ER IKKE EKTE !! Blodet er ikke ekte, det er falskt blod. Kanskje jeg skal begynne å ta litt mer selvportrett og legge det ut fordi jeg liker å ta sånne bilder som kan beskrive veldig mye, bilder som kan beskrive tanker og følelser.

Mine foto tips til deg

 • Skrevet: 20.04.2017
 • Klokken: 18:17
 • Kategori: Foto

Finn ut hva kameraet du har heter, søk opp navnet på youtube å finn en video der noen går igjennom hele kameraet og lær av det. Anbefaler at du tar kameraet på M om du har muligheten til det fordi når du har på M kan du styre alt. Du kan bestemme blender, hvor stor åpningen skal være som bestemmer hvor mye lys kommer inn og lukker tid som bestemmer hvor raskt lyset skal komme inn. Du kan bruke iso til å få bildet lysere, men du får veldig kornete bilde om du har for høy iso. Om du ikke vet hva blender, lukker tid og iso er så anbefaler deg å sjå video om det på youtube om du ikke forsto det jeg skreiv her. 

Ikke ta bilder når du har sola bak personen du tar bilder av, ha sola i ryggen din, men om det er sol ikke ha for lav blender, passelig iso og litt rask, men ikke for rask lukker tid. Photoshop cs6 er programet jeg bruker til å redigere mine bilder, det er mange gratis redigering programmer, men jeg anbefaler photoshop cs6 og jeg har det gratis på pc min. 

10 fakta om meg

 • Skrevet: 20.04.2017
 • Klokken: 17:52
 • Kategori: Blogg

Dag 1, 10 fakta om meg selv.

1. Panda er et av mine favoritt dyr.
2. Kamera utstyret mitt er verdt 40 tusen kr.
3. Cola er min favoritt brus.
4. Schæfer er en av mine favoritt hunderaser.
5. Kan ikke leve en dag uten youtube og musikk.
6. Chris Rene er forbildet mitt.
7. Hører på veldig mye forskjellig musikk.
8. Elsker sitron.
9. Sliter med å stole på personer.
10. Jeg er beskjeden i starten, men når du blir bedre kjent med meg så blir jeg mindre beskjeden.

Ting som irriterer meg 2

Personer som poster halv naken bilder av seg selv på blogg i innlegg som er om noe seriøst eller noe annet.

Ukjente nr som ringer meg, 99% av dem er telefonselgere.

Personer som mobber.

Personer som skriver at dem sliter psykisk, men ikke gjør det.

Personer som snakker med andre om meg, hvorfor i helvete gjør du det? kan du ikke bare snakke med meg om det om det handler om meg og ikke gå videre til andre med det fordi jeg er lei av mellompersoner.

Personer som ikke takler at jeg har sterke meninger om forskjellige tema. 

Personer som aldri tar kontakt først med meg, jeg er så lei av å være den som tar kontakt først.


Hva irriterer deg?

Mobbing kan drepe noen

 • Skrevet: 19.04.2017
 • Klokken: 12:21
 • Kategori: Tankekaos

Ja jeg har blitt mobbet, på nette og på skolen når jeg gikk på skolen for mange år siden. Personer har skriver dritt om meg på blogg.no, skrivet mange innlegg om meg, jeg fikk mange kallenavn på barneskolen, mange stygge papir lapper og mye annet dritt. Jeg er glad fordi jeg vart mobbet fordi om jeg ikke hadde blitt det hadde jeg ikke skriver her på en blogg om forskjellige tema som jeg har mine sterke meninger, følelser og tanker. 

Det er mange som kaller det mobbing om du blir plaget flere ganger, men uansett hva noen kaller det så har du rett på å ha det bra. Ikke bli mobbet, få den hjelpen du trenger og fortjener. Mobbing kan være vanskelig å oppdage fordi det skjer over alt, på nette og ute og det er mange som skjuler at dem blir mobbet fordi dem føler det kanskje er best. Nei det er ikke best, ikke vær alene om du bli mobbet, få hjelp og snakk ut om at du blir mobbet fordi det blir bare vondt verre om du holder alt inne i hodet ditt. Det kan jeg skrive under på fordi jeg er uheldigvis flink til å skjule ting og samle på alt i hodet mitt fram til det eksploderer.

Det kan være forskjellige grunner til at en person mobber en annen person, noen føler seg tøffe og tror dem har makt eller kanskje dem som mobber har et dårlig selvbilde osv. Hvorfor ikke finne på noe annet? få hjelp om du trenger det, ikke la dine problemer gå utover andre fordi det er ikke verdt å mobbe noen. 

Hva er mobbing?

Å bli baksnakket.

Å få spredt et eller flere rykter om personen h*n mobber.

Å bli holdt utenfor.

Å bli presset eller truet til å gjøre ting for andre.

Å bli slått, dyttet eller pirket på.

Å få sårende eller stygge meldinger, bilder og videoer.

Det er utrolig mange andre ting som beskriver hva mobbing er, men jeg har skrivet dem jeg husker nå når jeg skriver.

Ja mobbing kan drepe noen, personer som blir mobbet hver eneste dag i over flere år, har det så jævlig vondt og en dag tar noen selvmord pga mobbing. Ta mobbing seriøst, om du vet om noen som mobber eller blir mobbet så snakk med personen og gi h*n hjelp på en eller annen måte. Få en stopp på mobbing, vi er alle forskjellige, vi har alle forskjellige problemer eller ting vi synes er vanskelig så kan vi ikke bare være venner alle sammen. Være snill i mot hverandre, skriv en fin kommentar til noen, besøk noen og mye annet, men ikke mobbing.


Har du blitt mobbet? Vet du om noen som blir mobbet? Hva gjør du når og om du ser noen blir mobbet?

Tema innlegg?

 • Skrevet: 19.04.2017
 • Klokken: 10:39
 • Kategori: Blogg

Hei og velkommen til min blogg!

Jeg liker å skrive mine tanker, følelser og meninger om forskjellige tema, har du noen tema du vil at jeg skal skrive et innlegg om her?

#tanker #blogg #følelser #hverdag #livet #temainnlegg 
Hvilket tema vil du at jeg skal skrive om?
 

Tre bilder av en katt

 • Skrevet: 18.04.2017
 • Klokken: 21:27
 • Kategori: Foto
Jegmotverden

Bloggdesign


Annonser

Her kan du enkelt legge inn annonser/reklamer fra sponsorer o.l.
hits