Hvorfor jeg blogger på blogg.no?

  • Skrevet: 25.04.2017
  • Klokken: 14:41
  • Kategori: Blogg

Dag 6, hvorfor jeg blogger på blogg.no?

Jeg begynte med blogg.no når jeg var 15 / 16 år, har laget alt for mange blogger og byttet alt for mange ganger, men slutten av dagen så har jeg alltid vært mest glad i blogg.no. I stargen hadde jeg blogg fordi jeg ville dele bilder jeg tar med kameraet mitt, begynte med ukens blogg, anbefaling av blogger, inspirasjon bilder i fra forskjellige nett sider og skrive om min hverdag.

Jeg begynte til slutt å skrive om mine problemer, skrive min historie om barnevernet når jeg vart henta av politi og barnevernet. Følte meg bedre når jeg fikk delt mine problemer, tanker, følelser og meninger en plass hvor andre kanskje har opplevd eller opplever det samme. Jeg synes spesielt psykisk helse er veldig viktig og det har mange forskjellige viktige tema inni psykisk helse tema. Jeg skriver her fordi jeg liker hvordan blogg.no ser ut, hvordan jeg kan endre designet mitt, header, følge andre, få følgere, være ærlig mine problemer, tanker, følelser og meninger om forskjellige tema. Blogg.no har blitt mye bedre nå enn hvordan blogg.no var når jeg laget mitt første blogg her på blogg.no, jeg liker å skrive og det hjelper meg mye så kanskje jeg hjelper noen andre på en eller annen måte.


// Bildet tatt i fra google. 
Hvorfor blogger du på blogg.no?

misscarrot

25.04.2017 kl. 15:13
Fordi jeg også liker nettstedet generelt, har også prøvd andre.. men alltid faltt tilbake på blogg.no. Det er oversiktlig og enkelt inne på bloggpanelet, samtidig som det er mange funksjoner. :)

Vilde

25.04.2017 kl. 15:42
Veldig fint å ha et sted hvor man kan dele meningene sine <3
Jegmotverden

Bloggdesign


Annonser

Her kan du enkelt legge inn annonser/reklamer fra sponsorer o.l.
hits