Hva gjør jeg for å hjelpe meg selv?

  • Skrevet: 23.04.2017
  • Klokken: 13:05
  • Kategori: Tankekaos

Fikk en veldig lang kommentar HER på depresjon innlegget mitt, HER er innlegget mitt om hvorfor jeg skriver så mye innlegg her på min blogg og nå tenkte jeg skal skrive litt om hva jeg gjør for å hjelpe meg selv.

Jeg hører på veldig mye forskjellig musikk, Det å høre på musikk hjelper meg og musikk beskriver mye som jeg ikke finner ord på. HER, HER, HER og HER er noen sanger jeg hører på ofte når  jeg har det vondt. Det er kanskje ikke positiv sanger med positiv tekst, men det er tekst i sangen som betyr mye for meg fordi teksten beskriver mye for meg.

Det å ta bilder med mitt kjære kamera Nikon d750 hjelper meg mye, men det er ikke så lett å komme meg ut av leiligheten min, men jeg prøver selv om jeg har mistet litt inspirasjonen til fotografi, inspirasjonen har vært mye av og på. Liker best å ta bilder av hund / hunder, men tar egentlig bilder av alt som jeg tenker at bli et bra bilde. Det å gå på tur med en hund hjelper meg mye, holde på med hund, være rundt hund, men uheldigvis kan jeg ikke ha min egen hund fordi det er ikke tiltatt med dyr her i min leilighet. Jeg kan passe hund og andre dyr, men det er ikke det samme som å ha en hund 24/7 her i min leilighet.

Ser ofte på filmer og serier, ta en dusj, prøve å gå ut til butikken eller bare gå litt ute. Jeg prøver å gjøre alt mulig for å distrahere meg selv, spesielt når jeg har jævlig skadetrangen, eller føler meg ensom og deprimert osv. Hver eneste dag kjemper jeg i mot meg selv, prøver å kjempe i mot tankene og følelsene mine. Kjempe i mot skadetrangen, angsten min og depresjonen min.

Finne på noe i lag med mine venner hjelper meg mye, minus er at 99% av mine venner bor flere timer unna meg med bil, men bruker ofte å skrive til mine venner på facebook, blogg, instagram, skype og meldinger på mobil. Håper en dag jeg kan få møte mine venner, det er mange av mine venner jeg ikke har møtt enda fordi dem for flere timer unna meg med bil, angsten og penger stopper meg så vil jeg ikke reise alene.


Hva gjør du for å hjelpe deg selv?

Laurie Deline

24.04.2017 kl. 00:00
<33333

Jegmotverden

24.04.2017 kl. 11:03
Laurie Deline: <3
Jegmotverden

Bloggdesign


Annonser

Her kan du enkelt legge inn annonser/reklamer fra sponsorer o.l.
hits