selvmordstanker

  • Skrevet: 21.04.2017
  • Klokken: 17:19
  • Kategori: Tankekaos

Du leser min blogg på eget ansvar, skal skrive et innlegg nå som er ikke så positivt, men det er ærlighet og jeg må bare få det ut av hodet mitt.

Jeg har selvmordstanker, men jeg kommer aldri til å gjennomføre og det er fordi angsten min stopper meg. Det er jævlig irriterende at jeg har så sterke selvmordstanker når jeg ikke kommer til å gjøre noe, kanskje jeg har det fordi jeg er over 3 mnd skadefri fordi jeg har aldri vært så lenge skadefri. Hvorfor puster jeg? Hvor er jeg om 1 år? Hva er meningen med livet mitt? Hvorfor skal jeg kjempe? Jeg er så utrolig sliten av denne kampen. 

Det er uheldigvis mange som har selvmordstanker, noen prøver å ta selvmord, noen gjennomfører selvmord og noen har bare selvmordstanker, men dem gjør ingenting. Selvmordstanker og selvmord er to ting vi må snakke mer om fordi det er viktig, viktig å få det fram til helsesystemet hvordan vi som sliter føler, tenker og mener om det vi sliter med. Vi alle sliter på forskjellige måter, noen sliter mer enn andre, men det er ingen konkurranse om å være mest syk. Det er en konkurranse for å få den hjelpen vi trenger som vi føler hjelper oss. Ja jeg skriver at det er en konkurranse fordi det er ikke så lett å få hjelp med det helsesystemet vi har her i Norge, ja noen plasser er det bra eller ok, men andre plasser får ingen hjelp pga helsesystemet er ikke bra nok fordi dem mener kanskje vi ikke er syk nok eller noe annet.

!! DET ER IKKE EKTE !! Blodet er ikke ekte, det er falskt blod. Kanskje jeg skal begynne å ta litt mer selvportrett og legge det ut fordi jeg liker å ta sånne bilder som kan beskrive veldig mye, bilder som kan beskrive tanker og følelser.

Optimi Amici

21.04.2017 kl. 17:59
Gir deg en klem, tøft av deg å dele - håper det hjelper deg å få satt ord på det...

Jegmotverden

22.04.2017 kl. 13:36
Kari Thoresen ( Optimi Amici): Ja det hjelper mye å skrive. <3

Sarah Nazeem

21.04.2017 kl. 18:48
<3

Jegmotverden

22.04.2017 kl. 13:36
Sarah Nazeem: <3

22.04.2017 kl. 11:20
Fy flaten du er tøff! Det er så utrolig viktig det du skriver! Jeg svarer åpent nå, PGA jeg går utifra at du tåler det, når du først har tatt det store tøffe skrittet å poste dette på bloggen din <3. Min bror gjorde dette for snart 3 år siden, men han var over 40 år og mye syk. Han hadde også denne kvelden ringt for å få hjelp men ambulansen ville ikke hente ham. Han hadde også satt døren åpen, med tanke på at han i utgangspunktet ikke skulle dø denne Fredag den 13. Men han stolte nok på systemet rundt oss, men det skulle han ikke ha gjort. En annen viktig ting, som er i det du skriver; vi MÅ prøve å stoppe dette! Min datter var i begravelse til ei i går - 16 år. Og forrige dagen her, var det ei på 20 år som tok livet sitt - det skal bare ikke være slik!!!!! Jeg er mamma til 3 jenter og gud bedre om jeg skulle mistet noen av dem <3 Dere betyr så uendelig mye mer enn det dere tror kanskje føler når alt er svart! Dere er livet til oss foreldre <3 Vi elsker dere av hele vårt hjerte <3 Send meg gjerne melding eller mail om jeg kan hjelpe på noen måte <3 Ståpåklemmer til deg :)

Jegmotverden

22.04.2017 kl. 12:00
Anonym: Tusen takk for en så ærlig tilbakemelding. :) <3
Jegmotverden

Bloggdesign


Annonser

Her kan du enkelt legge inn annonser/reklamer fra sponsorer o.l.
hits