Mine foto tips til deg

  • Skrevet: 20.04.2017
  • Klokken: 18:17
  • Kategori: Foto

Finn ut hva kameraet du har heter, søk opp navnet på youtube å finn en video der noen går igjennom hele kameraet og lær av det. Anbefaler at du tar kameraet på M om du har muligheten til det fordi når du har på M kan du styre alt. Du kan bestemme blender, hvor stor åpningen skal være som bestemmer hvor mye lys kommer inn og lukker tid som bestemmer hvor raskt lyset skal komme inn. Du kan bruke iso til å få bildet lysere, men du får veldig kornete bilde om du har for høy iso. Om du ikke vet hva blender, lukker tid og iso er så anbefaler deg å sjå video om det på youtube om du ikke forsto det jeg skreiv her. 

Ikke ta bilder når du har sola bak personen du tar bilder av, ha sola i ryggen din, men om det er sol ikke ha for lav blender, passelig iso og litt rask, men ikke for rask lukker tid. Photoshop cs6 er programet jeg bruker til å redigere mine bilder, det er mange gratis redigering programmer, men jeg anbefaler photoshop cs6 og jeg har det gratis på pc min. 

Personlig Utvikling

20.04.2017 kl. 19:04
Fine tips. Eg bruker YouTube til mye rart. Men når det gjelder sol, er det ingen fare. Bor i Bergen. Her regner det så og si kvar dag. i alle fall har det gjort det det siste halve året. Ønsker deg en fin kveld. :)

Iselin Renée

21.04.2017 kl. 10:33
Fine tips :)

Aylar Von Kuklinski

21.04.2017 kl. 13:02
Huff, nå kom jeg på hvor frustrert jeg kunne bli til tider for særlig litt over et år tilbake i tid da jeg stadig følte at jeg ikke ble fornøyd med bildene mine. Har heldigvis funnet ut av et par "nye" ting siden da, jeg har til og med skaffet meg fjernkontroll til speilrefleksen nå, så i dag er det plutselig litt mindre stress med bilder hvor jeg selv skal være med.

Redigerte særlig et bilde i fjor høst som jeg ble veldig fornøyd med. Et bilde som ble tatt innendørs med en god del lys i bakgrunnen (lys som jeg og han jeg tok bilder av ikke kunne slå av da det ikke var noen av vi som bestemte over det lyset), noe som var litt problematisk siden det opprinnelig var meningen at det bildet skulle være ganske mørkt, at det skulle se ut som det var tatt i en mørk kjeller med lyset avslått.

Etter en del frustrasjon frem og tilbake og litt "juksehjelp" fra Youtube fikk jeg det endelig til, og jeg tror faktisk de aller færreste kan gjette at det bildet faktisk er tatt i det som opprinnelig var et ganske belyst rom når de ser det. DET er ikke et resultat jeg hadde fått til for et par år tilbake, for å si det sånn xD
Jegmotverden

Bloggdesign


Annonser

Her kan du enkelt legge inn annonser/reklamer fra sponsorer o.l.
hits