Hvorfor skriver jeg så mye?

  • Skrevet: 18.04.2017
  • Klokken: 18:52
  • Kategori: Tankekaos

Hei og velkommen til min blogg!

Hvorfor skriver jeg så mye? Jeg liker å skrive og det er noe å gjøre fordi jeg har en veldig kjedelig hverdag. Jeg våkner, skrur på pc min, ser på youtube, filmer og serier hele dagen. Hvorfor går jeg ikke ut av leiligheten min? Hvorfor er jeg ikke sosial med andre? Det er fordi det er ikke så lett for meg å komme meg ut av min leilighet fordi jeg sliter med angst. Det å være ute alene er kjedelig, nesten ingen venner å gå ut med eller dyr så er mye alene. Eneste personene som har besøkt meg her i leiligheten min av mine venner er to venner i fra Trondheim, ingen andre har vært på besøk med meg etter jeg flyttet til min leilighet.

Det å være så mye alene, er ikke bra, føler meg bare mer og mer ensom for hver dag som går, hvorfor vil ingen besøke meg? hvorfor må mine venner bo så mange timer unna meg? Ja jeg vil flytte, men det koster mye penger og det har jeg ikke. 

Ja jeg går ut å ta bilder, men det er når jeg føler meg så ensom at jeg holder på å eksplodere og bare må komme meg ut av leiligheten min pga problemene mine blir for sterke for meg til at jeg holder ut mer eller jeg skriver her på min blogg. 

Det gjør så jævlig vondt at jeg ikke kan ha dyr her, jeg kan ikke ha mitt eget dyr her pga en jævlig regel om at det er ikke tiltatt med dyr i leiligheten. Det er som å ta i fra meg en grunn for at jeg skal gå ut. Jeg kommer mye mer ut når jeg har en hund, ja jeg får lov til å passe dyr i noen dager, men det er langt i fra det samme som om jeg hadde fått kjøpt min egen hund som er min. Det er utrolig kjekt å passe hunder, jeg har noen å snakke med, noen som vil bli med ut når jeg skal ta bilder og noen jeg kan ta bilder av så uten en hund føler jeg meg ensom i leiligheten min.


#foto #hverdag #fotograf #tanker #følelser #meninger #psykiskhelse #psykisk #depresjon #angst #livet #fotografi #venner #ensom

Sharone

18.04.2017 kl. 19:25
Er heller ikke lov med dyr her jeg bor heller :( Det er skikkelig kipt!

Jegmotverden

18.04.2017 kl. 20:43
Sharone: Ja det er dumt. :/ <3

SarahN

18.04.2017 kl. 19:27
Har du forsøkt videoredigering? Du tar så fine bilder (!), så de kunne fint brukes i en musikkvideo - som du f.eks. kan publiserer på YouTube. Har redigert litt selv, og det er egentlig ganske morsomt. Fins visst mange programmer der ute (jeg har brukt Adobe's PremierePro), mulig det også fins noen gratis.

Jegmotverden

18.04.2017 kl. 20:43
SarahN: Har ikke prøvd videoredigering så mye, men kan sikkert prøve å finne et gratis eller få premierepro ''lovlig''

Anniken

18.04.2017 kl. 20:08
Jeg skjønner deg veldig godt. Er mye ensom selv, og det er ikke så lett å forlate leiligheten uten noe eller noen som motiverer en til det. Jeg bor dessverre for langt unna til at vi kan finne på noe, men hvis du vil snakke så gjerne send meg en melding inne på blogsoft :D <3

Jegmotverden

18.04.2017 kl. 20:45
Anniken: <3
Jegmotverden

Bloggdesign


Annonser

Her kan du enkelt legge inn annonser/reklamer fra sponsorer o.l.
hits