Lettere psykisk utviklingshemming

  • Skrevet: 18.04.2017
  • Klokken: 12:13
  • Kategori: Tankekaos

Jeg har en diagnose, den som står i overskriften på dette innlegget, det er mange år siden jeg fikk den og håper jeg får ta en ny utredning fordi jeg vil det. Jeg vil få vite om jeg fortsatt har den, om jeg har noen andre diagnoser og det er bare fordi jeg liker diagnoser. Vil ha diagnosen / diagnosene mine på et ark, håper jeg får det og det kommer til å ta veldig lang tid, men det er verdt det.

Nå i denne verden skal diagnose / diagnoser ha så mye å si, forstår ikke hvorfor en diagnose kan bestemme om du skal få støtte i fra nav når det gjelder penger eller annen type støtte, ja jeg liker diagnoser, men liker ikke at diagnoser skal være 90% av grunnen til h*n får støtte av nav eller annen type støtte. En diagnose skal ikke bestemme over hvordan vi er, hvor mye hjelp vi kan få og mye annet, det kan være likt synes jeg, alle skal få den hjelpen dem trenger, den hjelpen som hjelper dem og alt dette synes jeg helsesystemet må begynne å tenke mer over. 

Om noen ikke har diagnose, men har det jævlig vondt og har nesten ikke penger. Får bare nei i fra nav og annen type støtte når h*n søker om det, hva i helvete skal h*n gjøre? h*n har ingen valg, h*n har prøvd så mange ganger å komme igjennom nav og helsesystemet osv uten en diagnose, men h*n har det jævlig vondt og det sier h*n, men ingen vil hjelpe h*n. Jeg har noen venner som jeg føler trenger mye mer hjelp, men h*n får det ikke uansett hva h*n gjør så får h*n nei, blir innlagt i noen få dager så hjem igjen og sjekker opp hvordan h*n har det etter noen dager, uker, mnd eller år. Jeg har venner som søker på nav om forskjellige ting, men får bare nei som svar hver eneste gang, h*n har kanskje prøv å søke om forskjellige ting i flere år, men får ingen støtte i fra nav eller annnen type støtte. H*n har ikke en diagnose eller h*n har ikke en god nok diagnose. 
 

18.04.2017 kl. 13:11
bra skrivet <3 klem <3

Jegmotverden

18.04.2017 kl. 13:12
Anonym: Takk. <3

I da

19.04.2017 kl. 09:46
Bra skrevet, dette er systemet.. Som jeg tror vil ha/gjøre folk syke, fordi da har ihvertfall de som jobber innen det noe å gjøre, leger, psykiatere, osv

De som ikke har diagnose, eller ikke god nok... Blir jo bare verre fordi de ikke får jobb og må leve på veldig lite. Til slutt ender dem opp deprimert..

Jeg hadde lettere psykisk utviklingshemmede som diagnose før, men den er tatt bort.
Jegmotverden

Bloggdesign


Annonser

Her kan du enkelt legge inn annonser/reklamer fra sponsorer o.l.
hits